Duurzame installaties

scroll

De wereld verandert snel, en al helemaal als het gaat om duurzame energievormen. Duurzaam opgewekte energie (bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen) neemt in hoog tempo een grote plaats in. Bij Elektrend hebben we ons dan ook gespecialiseerd in het realiseren van kundig installatiewerk voor duurzame energiebronnen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

De elektrospecialisten van Elektrend weten alles over installatiewerk voor duurzame energie. We hebben veel ervaring in bijvoorbeeld het installeren van omvormers voor zonnepanelen en het hierop aanpassen van de gehele technische installatie. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren.

ZONNEPANELEN EN OMVORMERS

Zonnepanelen zijn enorm belangrijk als duurzame energiebron. Elektrend installeert zonnepanelen bij particuliere woningen en bedrijfspanden.  Omvormers voor zonnepanelen zorgen ervoor dat de opgewekte gelijkstroom door zonnepanelen wordt omgezet in bruikbare wisselstroom. Deze wisselstroom gebruikt u voor alle apparatuur in uw huis of bedrijf. Een goede installatie van de omvormer is dus erg belangrijk, want omvormers vormen eigenlijk het hart van uw duurzame installatie.

ACCU-OPSLAG EN ENERGIEMANAGEMENT

Het opwekken van duurzame energie is één, maar minstens zo belangrijk is goed management van deze energie. Door te kiezen voor een goed energie-opslagsysteem, kunt u bijvoorbeeld de opgewerkte zonne-energie gedoseerd gebruiken. Elektrend adviseert u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op

MEER WETEN OVER DUURZAME INSTALLATIETECHNIEK VOOR UW PROJECT?

We informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse?

Bel of mail Hans van den Brink

Eenvoudig contact opnemen