Verdeelinrichtingen

scroll

Een verdeelinrichting is de allesomvattende benaming van het bekendere meterkast of groepenkast. Vanuit de verdeelinrichting wordt de beschikbare energie beveiligd verdeeld over de gehele elektrotechnische installatie van uw woning of bedrijfspand. Elektrend realiseert hoogkwalitatieve verdeelinrichtingen voor relatief eenvoudige projecten als een woonhuis tot geavanceerde techniek in bedrijfspanden. We zijn met name specialist in de verdelers voor duurzame energiesystemen, zoals grote PV-installaties.

VEILIGHEID

De kwaliteit van een elektrische verdeelinrichting is van groot belang. Door te kiezen voor een deskundige installatie, wordt de veiligheid van personen, kabels en apparatuur gewaarborgd bij overbelasting, kortsluiting of overspanning. Bij Elektrend realiseren we wekelijks diverse verdeelinrichtingen, we weten dus wat we doen.

NIEUWBOUW OF VERVANGING

We realiseren veel verdeelinrichtingen bij nieuwbouwprojecten, maar voeren eveneens veel vervangingsopdrachten uit. Door te kiezen voor het vervangen van de verdeelinrichting in een bestaande installatie, is de kwaliteit aanmerkelijk beter geborgd en is het risico op overbelasting of kortsluiting aanzienlijk lager.

Neem contact op

MEER WETEN OVER VERDEELINRICHTINGEN VOOR UW PROJECT?

We informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse?

Bel of mail Hans van den Brink

Eenvoudig contact opnemen